arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 11 December 2016 22:16

Splićanin Luka Tomić pobjednik velike piramide u Ljubuškom

Autor: Dnevni list Autor: Dnevni list

Ljubuški je ovog vikenda bio domaćinom 21. Kupa Ludviga Lutka Pavlovića pod čijim su se okriljem održale velika borilačka piramida te borbe u amaterskom, profesionalnom boksu i MMA-u, odnosno slobodnom načinu borbe.


Oko 2000 gledatelja pohodilo je borilački spektakl u Ljubuškom, a imali su i što vidjeti. Večer je ponudila niz kvalitetnih borbi boraca iz Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine u nekoliko različitih disciplina, a kulminirala je velikim finalem koje je doduše iznjedrilo svojevrsni antiklimaks – Splićanin Luka Tomić u konačnici je bio pobjednik velike piramide tajlandskog boksa u kategoriji do 71.5 kg, ali nakon što je Banjolučanin Čedo Pantić predao zbog ozljede noge. Koliko je bilo zahtjevno osvojiti piramidu, govori sam sustav natjecanja.


Borci su na putu do prestižnog finala bili podijeljeni u skupine A i B (u svakoj po 4 borca), a nakon prve četiri borbe u polufinale su se plasirala četiri borca. Pobjednici polufinala sastali su se u finalu, koje im je donijelo treću borbu u roku manjem od tri sata.


Uz piramidu, Ljubuški je imao priliku gledati i K1 te MMA borbe, kao i 12 mečeva u amaterskom, profesionalnom boksu za muškarce i žene.

ljportal.com - Ljubuški Portal

Read 967 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering