kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 14 Siječanj 2017 15:18

Marija Boras i Matej Hrstić najbolji u 2016.

Autor:  Večernji list | Ivan Kaleb Autor: Večernji list | Ivan Kaleb

Najbolji sportaš općine Ljubuški za 2016. godinu je rukometaš Matej Hrstić. Najbolja sportašica je rukometašica Marija Boras. Najbolji mladi sportaš do 18 godina je rukometaš Josip Šarac, najbolja mlada sportašica do 18 godina je rukometašica Andrea Vrdoljak

i najbolji sportski klub je RK Izviđač.

 

Jubilarni iznos

 

To su rezultati izbora najboljih ljubuških sportaša za prošlu godinu, koji je organizirao općinski Ured društvenih djelatnosti. Izbor je provelo osmeročlano povjerenstvo sastavljeno od ljubuških novinara. Bio je to jubilarni 20. po redu izbor i, kao i u većini prethodnih godina, protekao je u znaku rukometa.

 

Matej Hrstić je najbolji igrač Izviđača. Igra na mjestu lijevog vanjskog, bio je kadetski i juniorski reprezentativac BiH, bio je pozvan i u seniorski sastav BiH, no zahvalio se jer je odlučio igrati za Hrvatsku. Imajući u vidu njegove igre, za očekivati je da će mu se ostvariti želja da uskoro obuče kockasti dres, međutim, prema pravilima, mora pauzirati dvije godine, budući da je promijenio reprezentativnu vrstu. Marija Boras, igračica ŽRK Izviđač Autotransport, ponovno je najbolja ljubuška sportašica i ovo je treći put zaredom kako je ponijela tu titulu. U sezoni 2015./2016. bila je najbolji strijelac u Premijer ligi BiH, a i u jesenskom dijelu ovogodišnjeg natjecanja je prva na ljestvici strijelaca. Josip Šarac je, uz Mateja Hrstića, najbolji igrač seniorske momčadi Izviđača, kadetski je reprezentativac Hrvatske i na Europskom kadetskom prvenstvu prošle godine u Zagrebu s hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebro. Andrea Vrdoljak, učenica 2. razreda Gimnazije, standardna na lijevom krilu u prvom sastavu ŽRK Izviđač Autotransport, igračica je koja obećava.

 

Izviđaču 18. naslov

 

RK Izviđač je 18. put izabran kao najbolji ljubuški sportski klub. Osvojio je prvo mjesto u prvenstvu u prošloj sezoni i to mu je ukupno peta titula prvaka BiH. Slavlje se poklopilo s proslavom 60. obljetnice osnivanja kluba. Dvostruki je pobjednik Kupa BiH, osam puta je bio prvak u prvenstvu Herceg Bosne, a devet puta osvajao Kup. Trenutačno se, kao predstavnik BiH, natječe u SEHA ligi.

Pročitano 1660 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

0 #1 Guest 2017-01-14 18:57
Svaka cast Mate bice toga jos samo nastavi tako
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering