kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017 21:42

FOTO: Rukometaši ''Izviđača'' osvojili prvo mjesto na međunarodnom turniru za dječake i djevojčice

Autor: Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

Na jednodnevnom međunarodnom turniru u mini rukometu za dječake i djevojčice u kategoriji 2006. i 2008. godište, nastupili su i rukometaši iz Ljubuškog. Kako navodi Čapljinski portal, rukometaši ''Izviđača'' osvojili su prvo mjesto u kategoriji 2006. godište.

U finalu su pobijedili ŽRK ''Hoteli'' Makarska.


Zajedno s njima, na turniru su sudjelovale 23 ekipe iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najuspješniji u kategoriji 2008. godište bili su mali rukometaši iz Rukometnog kluba ''Metković 1963'' koji su u finalu pobijedili domaću ekipu Rukometnu akademiju Čapljina.

 

Nagrade najuspješnijim ekipama dodjeli su tajnik Sportskog saveza grada Čapljine Dalibor Ilić, reprezentativac BiH i igrač RK ''Nexe Našice'' Marin Vegar, reprezentativac BiH i najbolji sportaš BiH za 2014. godinu Nikola Prce te osvajač svjetskog i olimpijskog zlata sa reprezentacijom Hrvatske Nikša Kaleb.

 

Pogledajte fotografije koje su snimili novinari Čapljinskog portala

 

Pročitano 532 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering