kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 31 Siječanj 2017 16:59

FOTO: Kadeti Izviđača prvaci Herceg Bosne

Autor:  Mile Kraljević | Radio Ljubuški Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Kadeti Izviđača, igrači rođeni 2000. godine i mlađi novi su prvaci Herceg Bosne. Na završnici prvenstva koja se za vikend igrala u Čapljini i Ljubuškom mladi skauti slavili su u svim utakmicama i uvjerljivo osvojili i obranili titulu. U završnici je trebalo sudjelovati pet ekipa,

ali je ekipa Čapljine odustala pa su se za titulu borile četiri : RA Čapljina, Izviđač, Žepče i Š.Brijeg.


Prvog dana u subotu, u Čapljini, Izviđač je protiv Čapljine dobio utakmicu bez borbe 10:0, a u drugom je susretu nadvisio Široki Brijeg 31:19. Drugog dana, u nedjelju 29.siječnja u Ljubuškom Izviđač je prvo pobijedio Žepče 25:20, a potom i RA Čapljina 20:15 i s maksimalnih 12 bodova osvojio prvo mjesto.

 

Drugo i treće mjesto osvojili su Žepče i RA Čapljina s po 6 bodova, Š.Brijeg je imao tri, a Čapljina je bila bez bodova.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Pročitano 839 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering