arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 27 December 2013 16:12

David Mandić: Čast i obveza je igrati za Hrvatsku

Ivan Kvesić | bhrukomet.net Ivan Kvesić | bhrukomet.net

Među 18 pozvanih mladih rukometaša koje je odabrao izbornik Hrvoje Horvat za današnje okupljanje u Dugom Selu  nalazi se i lijevo krilo Izviđača Ljubušak David Mandić (1997)

, koji se našao na udaru pojedinih centraliziranih medija i izbornika kadeta BiH Jasmina Mrkonje, zbog toga što je stavio reprezentaciju matične domovine Hrvatske ispred BiH u kojoj je rođen.

Kadetska reprezentacija Hrvatske će 28. prosinca otputovati u Mađarsku, gdje će boraviti do 30. prosinca i odigrati utakmice protiv domaće selekcije.

Na naš upit zašto se odlučio da brani boje Hrvatske, a ne BiH Mandić je rekao da je imao i puno unosnijih ponuda od trećih reprezentacija ali da je presudila obaveza i čast da zaigra za matičnu Hrvatsku.

Kako (ne)službeno doznajemo Dvaid je imao unosnu ponudu iz Katra, točnije dobio je poziv od izbornika i trenera u Katru Silvija Ivandije, kojeg je odbio zbog Hrvatske.

Zanimljivo je i to da se mnogi bosanskohercegovački mladići odlučuju igrati za reprezentaciju Katra i drugih Azijskih zemalja, a izbornik Mrkonja i centralizirani mediji su u svom izlaganju stavili naglasak na susjedne reprezentacije Srbije i Hrvatske.

Read 1856 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering