arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Monday, 01 September 2014 09:42

Zrinka Kučinić izabrana za Miss Dubrovačko - neretvanske županije

Autor: PortalOko | LJ::portal Autor: PortalOko | LJ::portal

Dubrovačko-neretvanska županija dobila je sinoć svoju predstavnicu na izboru za Miss Hrvatske. U čarobnom ambijentu Ljetnikovca Sorkočević u ACI Marini u Komolcu, lentu najljepše sinoć je osvojila 19-godišnja Zrinka Kučinić iz Ploča, čiji su korijeni sa Zvirića, a ujedno se okitila i lentom Miss fotogeničnosti.

 

Prvom pratiljom proglašena je 21-godišnja Brigita Levanat s Pelješca, a drugom pratiljom 20-godišnja Metkovka Andrea Anković.

Glavna organizatorica izbora, poznata PR menadžerica Ivana Merčep zaslužna je za vrhunski spektakl mode i ljepote koji je prvenstveno bio humanitarnog karaktera, a koji su svojim nastupima uveličale  mlade Dubrovkinje Mihaela Čuljak i Laura Hladilo te operni pjevač Ronald Braus. U spektaklu mode i ljepote uživala su i brojna poznata imena iz političkog, kulturnog i javnog života Grada, kao i mnogobrojni uzvanici iz Dubrovnika i ostatka županije.


Lijepa Pločanka, Zrinka Kučinić otkrila nam je što za nju predstavlja ovaj izbor te što po njoj čini ženu lijepom.

- Ovaj izbor za mene predstavlja jedno potpuno novo iskustvo, priliku u kojoj ću steći toliko potrebnog samopouzdanja, upoznati mnogo ljudi, steći možda i doživotna  prijateljstva.  Ovakvi izbori pružaju priliku svim djevojkama priliku da iziđu iz sjene i pokažu svu svoju ljepotu, i vanjsku i unutarnju, da dođu u doticaj s modnim svijetom i pokrenu se u tom smjeru - otkrila nam je.

Na pitanje što ženu čini lijepom ističe kako to nije  samo vanjski, odnosno fizički izgled, iako on  u prvom nastupu uvijek igra veliku ulogu.

-Ono što ženu čini doista lijepom je njena osobnost i vjera u sebe. Oči, osmijeh, kosa, držanje i stav tek su atributi kojima bi se osobnost trebala izraziti i kroz koje se izražava.  Sretna i zadovoljna žena je ta koja osvaja - zaključila je Kučinić.

Read 3398 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering