arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Wednesday, 03 December 2014 10:39

Radišićanka Ana Medić Šurlin nova pjevačica grupe Karma

Autor: Radišići Portal Autor: Radišići Portal

Stella je nova pjevačica grupe Karma. Nakon gotovo mjesec dana audicija i više od stotinu pristiglih prijava, za novu pjevačicu grupe Karma odabrali smo prekrasnu i simpatičnu Anu Medić Šurlin, koja je odabrala umjetničko ime Stella.

Veselimo se novoj suradnji i najavljujemo da već zajednički snimamo novi singl koji će biti objavljen sredinom prosinca, piše grupa Karma na svojoj službenoj FB stranici.

 

Grupa Karma osnovana je 1999. godine, a čine ju Majda Šušelj – Tara i Nenad Čirjak – Neno DJ. Do sada su izdali 6 studijskih albuma, jedan album s dance obradama hrvatskih hitova (“Karma remixes”) te album na engleskom jeziku “Seven days” koji je do sada izdan u Kini, Indoneziji i Ukrajini, a brojni singlovi s tog albuma su objavljeni na preko 250 kompilacija u cijelom svijetu. Hitovi grupe Karma poput „Amore mio“, „Sedam dana“, „Malo pomalo“, „Zemljotres“, „Pusti da te vodi ritam“, „Zadovoljna“ te najnoviji „Subota“ i „Žena mačka“ osvojili su publiku ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta.


Read 9226 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering