arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 02 February 2014 11:18

Prvih pet godina Ljubuškog portala

LJ::portal LJ::portal

Prije pet godina, točnije 1.veljače 2009. godine, s radom je počeo Ljubuški portal, koji je do danas postao nezaobilazan među ljubušacima, a i šire.

Od početnih 150 posjeta došli smo do te mjere da naš portal dnevno posjeti oko 4000 individualnih posjetitelja, a u proteklih pet godina objavljeno je oko 10800 članaka.


U proteklih pet godina mogli ste čitati o svemu i svačemu, trudili smo vas informirati o različitim događajima: političkim, vjerskim, gospodarskim, športskim, kulturnim itd. Nastojali smo, a to ćemo činiti i u buduće, približiti Ljubuški svima vama koji živite tu, ali i biti poveznica svima onima koje je sudbina odvela iz ovog mjesta.

Nakon pet godina u pripremi je veća promijena dizajna kako bi našim čitateljima omogućili još bolje iskustvo čitanja vijesti, a ista bi svijetlo dana trebala ugledati za nekoliko dana.

Prema Google Analytics-u od poklretanja do danas smo ostvarili više od 4,5 milijuna posjeta, a posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva svijeta, od BiH i Hrvatske (koje čine 85% ukupnih posjetitelja) preko Njemačke, Švicarske, Norveške do SAD, Kanade i Australije.

Zanimljivo je da 92% naših posjetitelja koristi Windows operacijski sustav, a zadnju godinu zabilježen je rast ulaza preko mobitela na koje sada otpada oko 5%. Ukupno 39% naših posjetitelja portalu pristupa preko Firefox-a, 28% preko Chroma, a preko Internet Explorer-a 24%, dok na ostale preglednike otpada preostalih 9%.

Spomenimo i to da je u padu broj korisnika koji koriste usluge HT d.o.o. Mostar, trenutno njih 52%, dok lagani rast bilježi Mreža d.o.o. Mostar s 5% korisnika, koja već tri godine pokreće naš LJ::portal, na čemu smo im zahvalni.

Zahvaljujemo se i našim kolegama sa drugih hercegovačkih portala na suradnji, također, koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su prepoznali naš portal za svoje oglašavanje, a ponajviše smo zahvalni svima vama koji ste svaki dan tu i pratite nas iz minute u minutu!

logoi-vremenskacrta

Read 1516 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering