arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Tuesday, 04 March 2014 14:44

Abdicirala Karnevalska republika - ključeve grada preuzeo Kraljević

 Mile Kraljević | Radio Ljubuški Mile Kraljević | Radio Ljubuški www.radioljubuski.ba

Danas, točno u podne ispred zgrade Općine Ljubuški, tiho i nenametljivo parkiralo se auto Karnevalskog društva „Prolog“ tako da putnici namjernici nisu ni slutili kako će bez ikakvih problema „abdicirati“ par dan prije ustrojena vlast karnevalske Republike.

 

Naime, meštar od Karnevala mirno je vratio ključeve grada općinskim čelnicima i na simboličan način označio kraj vladavine mačkara u Ljubuškom.

-    Zadovoljan sam i Karnevalom i spremnošću općinske vlasti da nam prepuste upravljanje općinom na simboličan način. Nakon par dan spremno smo se odrekli vlasti i na uljudan način vratili ključeve grada. A, sve ono što smo imali reći rekli smo na u nedjelju na Centru malih športova. Koristim priliku da se zahvalim djelatnicima Policijske uprave Ljubuški koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu, bez ikakvih problema, rekao nam je Ivan Šalinović – Taxi, meštar od Karnevala i dopredsjednik karnevalskog društva Prolog.

U odsutnosti općinskog načelnika ključeve „u okrilje općine“ primio je predsjednik Općinskog vijeća Toni Kraljević koji nam je tom prilikom kazao:

   - Čestitam KD Prolog na još jednoj uspješnoj organizaciji Karnevala, jednoj od najprepoznativljijih manifestacija u Ljubuškom i nadam se da će to biti i ubuduće. I ovom prilikom želim reći da su sve priče oko navodnog otkazivanja Karnevala bile „samo priče“. Općina je od prvog trenutka bila jasna – karnevala će biti i bilo je. Bila bi velika šteta da se jadna manifestacija ovog tipa i ove organizacije ne održi i svi smo zadovoljni što je bila na zavidnoj razini.

Read 3564 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering