kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 27 Prosinac 2016 16:25

Snažan potres zatresao Ljubuški; Osjetio se u cijeloj Hercegovini

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

U utorak, u 15.49 sati, još jedan potres je zatresao Hercegovinu, a ovoga puta epicentar je bio kod Ljubuškog, točnije u Studencima u blizini vodopada Kravica.

Kako je objavio EMSC, potres je bio jačine od 3.7 stupnjeva po Richteru, a osjetio se u Mostaru, Širokom Brijegu, Čapljini, Neumu i ostalim mjestima Hercegovine te južne Hrvatske: u Metkoviću, Pločama i Makarskoj.

Iako je prvotno EMSC objavio da je epicentar bio sjeverno od Mostara, podaci su naknadno ažurirani te je ustanovljeno da je epicentar bio četiri kilometra juguistočno od Ljubuškog, točnije kod vodopada Kravica na dubini od dva kilometra.

Pročitano 6263 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering