kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 08 Siječanj 2017 18:48

VIDEO: Pogledajte kako je bura u Makarskoj ‘počistila’ stolove i natjerala prolaznike u bijeg

Autor: dalmacijanews.hr Autor: dalmacijanews.hr

Na Makarskom primorju već treći dan je nastavljeno hladno i vjetrovito vrijeme. Društvenim mrežama širi se video s nadzorne kamere iz jednog kafića u Makarskoj. Ekipu koja stoji iza videa ova nastala situacija ih je dobro zabavila, a bome je i nas iako ovo nije niti malo bezazleno

, no na sreću, ništa tragično se nije dogodilo, osim možda dijela inventara za kojim je prepostavljamo vlasnik kafića "doletio" kako bi spriječio eventualnu štetu.

 

Ne trebamo ni govoriti da je ovaj video skupio nekoliko tisuća lajkova, ali i komentara pa nas je tako i jedan inspirirao za naslov. Uostalom... pogledajte video:

Pročitano 1104 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering