kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 18 Siječanj 2017 22:06

HNŽ ostao bez premijerovih brkova

Autor: hercegovacki.info Autor: hercegovacki.info

Premijer Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg godinama je bio prepoznatljiv po brkovima, svom zaštitnom znaku piše hercegovacki.info. Je li možda riječ o okladi ili nečem sličnom nije poznato.

Ali na jučerašnjoj sjednici vlade i današnjoj ceremoniji potpisivanja ugovora o stipendiranju i subvencioniranju smještaja u studentske domove za akademsku 2017/2018. godinu, novinari su bili nemalo iznenađeni činjenicom da je Herceg došao svježe obrijan i bez svog zaštitnog znaka.

Uprkos tome, oko 400 studenata koji su danas potpisali ugovore su bili zadovoljni ostvarenim pravom i pomoći koju su dobili.

ljportal.com - Ljubuški Portal

Herceg je inače Ljubušak - Šipovčanin, a bio je u mandatnom razdoblju od 2007. do 2010. federalni ministar okoliša i turizma. Diplomirao je i magistrirao na sarajevskom Poljoprivrednom fakultetu, a doktorirao na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Pročitano 1962 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering